Beauty Products | Best products for summer

Categorieën Beauty

Summer has started! De zomer is begonnen en warme dagen komen er weer aan. Dat betekent dat je huid wat extra verzorging nodig heeft. De zon is heerlijk maar wat minder voor je huid. Aangezien ik geen fan ben van lange rituelen maar meer een fan ben van snelle verzorging laat ik je mijn favorieten zien.


In deze post heb ik het vooral over verzorging van je lichaam niet van je gezicht. Ik vertel wat ik de fijnste douche gel, deodorant, makeup remover, parfum, aftersun en bodylotion. 

AFTER SUN

Soothing Aloe after sun gel van Australian Gold. Dit is serieus heerlijk! Het is verzorgend, verkoelend en prikt niet. Ik smeer dit namelijk ook altijd op mijn gezicht in de zomer na de zon. Mijn huid kan heel droog worden door de hitte en dit werkt goed hydraterend. Het is het eerste  after sun product dat niet prikt als ik het op mijn gezicht smeer. Kortom, als je een gevoelige huid hebt en na een dag zon je huid goed wil verzorgen raad ik je dit aan!

DOUCHE GEL

Zoals ik net al meldde, mijn huid kan nogal droog worden. Vandaar dat ik de natuurlijke olie van Nivea super vind voor onder de douche. Je huid voelt zo zacht als een baby. Het is een olie en zodra je het op je huid smeert wordt het wit en verandert het in witte zeep. En heb ik al gezegd hoe het ruikt? Heerlijk, zachte geur en niet te zoet.

BODYLOTION

Je hele lichaam insmeren met een pot crème duurt me toch een partij lang. Dit is dus top! Je sprayt het over je lichaam en dan hoef je het alleen uit te smeren. Binnen 10 seconde is het ingetrokken en ben je ready to go. Ook hier heb ik de aloe vera variant van. Het ruikt heerlijk fris en zorgt ervoor dat je een zachte en glansende huid hebt. 

DEODORANT

Ik heb de afgelopen jaren veel deodorants geprobeerd. Niveau vond ik niet lang genoeg werken, Fa vond ik te zoet en Rexona vond ik helemaal niet lekker ruiken. Bovendien vind ik deze heel fijn, ook na ontharing van je oksels. Het prikt niet, je krijgt er geen buitjes van en je ruikt heerlijk fris. De geur is zoet maar niet te aanwezig. Verzorgend en verfrissend! 

 

MAKEUP REMOVER

Miccelair water, een godsgeschenk. Ik heb altijd brandende ogen van makeup remover en ben dan veel te lang aan het wrijven om ook maar iets van de mascara af te krijgen. Het is zacht voor je ogen en het haalt je makeup goed van je gezicht. Ik draag nooit erg veel makeup maar als je wat meer op hebt raad ik je aan om daarna nog een toner te gebruiken om echt alle resten van je gezicht af te halen. En natuurlijk je gezicht wassen met een reinigingsgel is ook erg belangrijk, daar heb ik nog geen favoriet van.  

PARFUM

Ik heb twee favoriete luchtjes: Sun van Jill Sander en Eau Tendre van Chanel. Sun vind ik het lekkerst als ik naar het strand ga of in de zon lig. Het is een luchtje dat lang blijft hangen en die heel fris ruikt. Ik krijg er het idee van dat ik net uit de douche kom met schone kleren aan. Eau Tendre is trouwens ook heerlijk! Een zoet fris zacht luchtje. Lekker voor overdag of voor ’s avonds. 

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

Geef een reactie