Review – Zoeva Cacao Blend Palette

Categorieën Beauty

Gelukkig nieuw jaar allemaal!
De afgelopen feestdagen ben ik ontzettend verwend, zo kreeg ik onder andere dit oogschaduw palet van Zoeva. Ik had dit palet gezien bij Janni Deler en bij Queen of Jetlags en het sprak mij ontzettend aan. En wat zijn het een ontzettend mooie kleuren! Voor oudejaarsavond heb ik me met dit palet opgemaakt en het leek mij leuk om dit met jullie te delen en er een review over te schrijven.

Zover Cacoa Palette Review

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal gezellige feestdagen hebben gehad. Daarbij moet ik ook zeggen dat het voor mij de afgelopen twee weken ontzettend druk was. Tentamens, deadlines, kerstdagen en voor dat je het weet was het alweer 1 januari. Het was een druk einde van het jaar. Ik weet ook niet wie er bij mijn opleiding heeft bedacht om twee deadlines op Tweede Kerstdag te zetten, want echt blij was ik daar niet mee. Wat een stress geeft dat. Maar alles is ingeleverd en ik heb nog heerlijk een week vakantie en dus ook weer de tijd om te bloggen. Ik heb genoeg cadeaus gehad de afgelopen dagen wat ik natuurlijk met jullie zal delen!

Maar back to the point, ik had het over het Zoeva Cacoa Blend palette. Dit palet is met name geschikt voor vrouwen met blauwe of groene ogen. Er zitten kleuren in dit palette die je ogen laten ‘poppen’ of wat het leuke Engelse woord er ook voor is. Het uiterlijk van de doos vind ik erg mooi, het is bruin met een goud motief erop. Aan de binnenkant staat ‘Selected with love’ en de doos sluit door middel van een magneet die in de doos zit verborgen. Geen plastic doosje dus die kan breken of waar je je nagels aan open scheurt als je het niet snel genoeg open krijgt. In het palet zitten vier matte kleuren en de rest zijn glitter/glans kleuren. Alle kleuren hebben een naam van links naar rechts is het: Bitter Start – Sweeter End – Warm Notes – Subtle Blend – Beans Are White . De onderste rij heeft de kleuren: Pure Ganache – Substitute For Love – Freshly Toasted – Infusion – Delicate Acidity. 

Zoeva Cacoa Blend Palette

Om een idee te geven van hoe de kleuren eruit zien op je huid heb ik ze op mn arm geveegd. Het is misschien niet helemaal gelijk aan hoe het eruit ziet op je oog maar het geeft een goed beeld. Allereerst viel me op dat de kleuren ontzettend goed gepigmenteerd zijn. Persoonlijk vind ik dat fijner omdat je dan niet het idee hebt dat je hard met je vinger of kwast in je palet moet wrijven om er wat kleur af te krijgen. Bovendien kan je langer met je palette doen omdat je minder van het product nodig hebt per keer dat je het gebruikt. Hieronder zie je de kleuren op mijn arm, ik bedenk me nu dat de volgorde precies andersom is maar maakt niet uit we doen het zo. Helemaal links zie je Delicate Acidity met daarnaast Beans Are White en daarnaast Infusion, en zo ben ik het palette afgegaan met kleuren. Zover Cacoa blend color swatch

Voor oudejaarsavond heb ik me dus opgemaakt met dit palette. Ik ben begonnen met Substitute For Love, deze heb ik over mijn hele ooglid aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik Freshly Toasted aangebracht met aan de buitenkant nog een beetje van de kleur Warm Notes. Toen ik dit goed geblend had en de kleuren mooi over elkaar overliepen heb ik licht met Beans Are White aan de buitenkant van mn oog het wat donkerder gemaakt (heel licht maar). Pure Ganache heb ik daarna aangebracht op het midden van mijn ooglid. Toen heb ik alles weer goed geblend, waarna ik nog Bitter Start in mijn ooghoek aanbracht en onder mijn wenkbrauwbot. Aangezien dit de eerste keer was dat ik echt met een oogschaduw palet gewerkt heb, heb ik het maar licht gedaan. Ik wilde geen over de top look en wilde het niet gelijk de eerste keer verpesten. Dus vandaar dat het een best subtiele look is geworden.

Cacao Blend lookCacao Blend full look

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mijn make-up look af te maken heb ik nog wat mascara opgedaan en mijn lippen gestift met Brave van MAC. Het totale eindresultaat is dit geworden (hieronder) en ik was er tevreden mee!

NYE look Zoeva Cacoa Blend

Het palette is te koop op de site van Zoeva of gewoon bij de Douglas!

Hebben jullie nog make-up tips of zelf een look gecreëerd met dit palette?

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

1 gedachte op & ldquo;Review – Zoeva Cacao Blend Palette

Geef een reactie