OOTD: Casual outfit voor de herfst

Categorieën Fashion

Hallo allemaal,

Als het herfst is heb je nu een eenmaal niet altijd zin om heel erg je best te doen met je outfit. Daarom dacht ik, ik deel een van mijn casual outfits die ik vaak uit de kast trek op dit soort herfstdagen. Het is lekker simpel maar toch leuk, ben je benieuwd?

 

LEVI 505 jeans and stan smith close up  

HERFSTWEER

Het herfstweer is nu echt begonnen. Kou, wind en regen. Gelukkig hebben we deze week een zonnetje die zich af en toe laat zien, iets waar ik zelf altijd net even wat vrolijker van word. Als het zonnetje schijnt is de dag gewoon wat beter. Er is meer licht en je hebt niet de hele dag het gevoel dat het bijna tijd is om naar bed te gaan. Dat krijg ik namelijk altijd als het zo grijs en donker is buiten. Je hebt altijd van die dagen dat je geen idee hebt wat je aanmoet en ook absoluut geen zin hebt om te veel moeite te doen. Vandaar dat ik deze met jullie deel, een beetje ter inspiratie.

Stan Smith sneakers from behind in the garden

OUTFIT

Deze outfit is zoals ik al zei lekker simpel. Het is een lange mouwen shirt met streepjes en een kleine col van Costes. Deze heb ik gecombineerd met een donkergrijze spijkerbroek van Levi. Als sneakers koos ik voor mijn Stan Smith’s en voor mijn zilveren horloge van Marc Jacobs. Omdat het die dag wat kouder was heb ik mijn leren jasje erover aan gedaan. 

 Marc by marc jacobs watch with marble background

 

Ik ben ontzettend fan van streepjes, omdat het casual is maar toch net wat leukers is dan een plain wit of grijs shirtjes. Ik heb voor deze jeans gekozen omdat hij ten eerste nieuw is. Ik heb hem deze maand aangeschaft bij de Levi’s Store, voor de geïnteresseerden het is de 505C jeans in de kleur Deedee. Deze jeans is namelijk niet een echte skinny jeans. De jeans zit strak bij je bovenbenen maar loopt recht uit naar je enkels. Ik heb de jeans een lengtemaat te lang gekocht zodat ik de broekspijpen wat groter om kan slaan. Dit geeft net een wat andere look. Het is dus een hele casual outfit maar door de streepjes, leren jasje en de groot omgeslagen broekspijpen is het toch net even iets anders. 

 

OOTD herfstweer outfit Levi's

KOPEN?

De sneakers zijn dus van Adidas, Stan Smith collectie. Heb je nog geen paar in je kast staan, kijk dan even bij de Bijenkorf want daar heb je ze met een label van cobalt blauw pony leer in de aanbieding. 

Het lange mouwen shirt is van Costes, deze hebben ze helaas niet meer in hun assortiment maar er is wel een vergelijkbare te koop op hun site.

De jeans zijn zoals ik al zei van Levi’s, je kan natuurlijk of naar de winkel gaan of naar hun site. Deze jeans vond ik zelf persoonlijk ook ontzettend leuk in de kleur Atomic Blue.

Het horloge is van Marc by Marc Jacobs die ik in maart voor mijn verjaardag heb gekregen van de Bijenkorf. Deze is niet meer te vinden op hun online shop maar wie weet is het horloge ergens anders wel nog te koop. Gevonden? Laat het weten in de reacties! 

 

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

Geef een reactie