I’m back at my blog

Categorieën Lifestyle
i am back

En ik ben terug! Ik was even afwezig maar ik ben er weer hoor mensen. Ik was op vakantie, aan het verhuizen en aan het werk. Benieuwd naar wat ik heb uitgevreten de laatste paar maandjes lees verder!

 

 

 

Nieuwe look 

Zoals jullie waarschijnlijk wel gezien hebben heb ik het uiterlijk van mijn blog verandert! Ik wilde een frissere look met uitgelichte blogposts bovenaan. Modern, overzichtelijk en niet te ingewikkeld. Als ik namelijk zelf ergens een hekel aan heb, is als ik op een site kom die een veel te druk uiterlijk heeft en ik geen idee heb waar ik iets moest zoeken. Dat wilde ik zelf dus voorkomen! Wat vinden jullie ervan of heb je tips laat het achter in de comments!

Reizen

2017 was een jaar waarin ik voor mijn doen veel gereisd heb. Ik ben naar Antwerpen, Parijs, New York City, Marbella en Zakynthos geweest. Heerlijk van genoten en er zullen vast nog wel posts aankomen hierover. Wat zou het toch heerlijk zijn als vliegen gratis was, je zou mij een hele tijd niet meer terug zien hoor. 

Work work work

Ik heb, zoals sommigen misschien al wisten, een tussenjaar op dit moment. Dit houdt voor mij in dat ongeveer mijn hele week gevuld is met werken.  Als je 3 baantjes hebt, ja mensen het zijn er echt drie, heb je genoeg te doen in een week. Ik werk in de horeca, kledingwinkel en bij een sportclub. Het lijkt allemaal voor geen meter op elkaar maar juist dat vind ik erg leuk. Het is lekker afwisselend en ik heb elke keer met andere dingen te maken. 

 

first home

Huis uit

En wat er dan nog bij komt is dat ik op dit moment niet meer thuis woon. Afgelopen december ben ik met mn vriend ingetrokken in onze benedenwoning in Rotterdam. Super leuk maar natuurlijk een hoop werk. Want man man man wat zag dit huis eruit zeg. Gele muren en een blauw plafond was in mijn ogen niet echt geschikt. En helaas hadden we wat tegenslagen door lekkages en reparaties maar inmiddels zitten we goed gesetteld! Deze en komende week komen er nog wat spullen binnen en zodra het af is zal ik dan ook een home tour doen op mijn blog. 

Deze maanden bestonden bij mij dus vooral uit: werk zoeken, werken, klussen, verhuizen, en nog meer klussen. En natuurlijk moest ik mijn draai een beetje gaan vinden. Want op jezelf wonen betekent ook dat de koelkast zich niet uit zichzelf vult en dat er ook gepoetst moet worden. 

Zoals ik al zei ga ik binnenkort meer dingen van mijn huis laten zien. Ook zullen er posts aankomen over het huis uit gaan, een tussenjaar invullen en samenwonen. Hieronder een mini preview van een klein hoekje in het huis!

decoration corner

 

xo megan

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

1 gedachte op & ldquo;I’m back at my blog

Geef een reactie