Foodspot | Café Rotterdam

Categorieën Food
Cafe Rotterdam

Cafe Rotterdam een restaurant met een luxe uitstraling, mooi terras en erg lekker eten. Deze week heb ik hier voor het eerst gegeten. In deze post zal ik jullie laten zien wat voor mooie gerechtjes ik geserveerd kreeg.Cafe Rotterdam

Mensen, mensen, mensen wat houd ik toch van eten. Ik beloofde in mijn vorige CHEERS-post om een post te schrijven over het restaurant waar wij hebben gegeten. Nou bij deze dus! Allereerst toen we binnen kwamen was het nogal leeg, lees 3 tafels bezet (op het terras). Maar het was ook pas half 7, een uur later werd het drukker en het was maar een dinsdagavond. Omdat het zo lekker rustig was had ik wel even mooi de tijd om een aantal foto’s te maken als sfeerimpressie van het restaurant. De inrichting vind ik geweldig, dit is echt mijn ding! Industrieel maar toch chic. Logo cafe rotterdam

Decor Cafe Rotterdam

Inrichting cafe rotterdam

Hierboven dus de sfeerimpressie. En had ik het terras al genoemd? Nee/Ja, maakt niet uit het uitzicht is geweldig. Je kijkt op de Maas en op de Erasmusbrug en de rest van Rotterdam uit. Je kan er heerlijk zitten en er zijn een aantal glazen schotten geplaatst om wat wind tegen te houden. 

Terrace Cafe Rotterdam

Vanaf zes personen geld automatisch het verrassingsmenu. Vooraf werd er gevraagd naar allergieën en of je bepaalde dingen echt niet lustte. Lekker makkelijk want ik lust ongeveer alles en voedsel allergieën heb ik niet. Wij begonnen met een gazpacho van watermeloen met daaronder selderij en paprika. Heerlijk luchtig en de smaken bij elkaar was heerlijk. Toen ik het opgediend kreeg leek het bijna alsof ik begon met het toetje. 
Gazpacho

Time voor crab! Heerlijk en mooi geserveerd in de schelp van de krab. Geserveerd met tomatengazpacho en avocadocreme. Het was erg lekker. Je proeft de krab op de voorgrond met de tomaat en avocado erbij. Crab

Hoofdgerecht it is. Eendenborst met aardappelcréme met een beetje limoen. Daarbij artisjok en wat boontjes. De eendenborst en crème was verrukkelijk. Ik ben minder fan van artisjok, ja sorry het is vaak gezien bij bloggers maar niet mijn ding. Een echt zomers gerecht, goed vullend maar niet te zwaar op de maag. 

Eendenborst   

TOETJEEE. Ik houd van toetjes, als ik tenminste nog plek heb in mijn buik na een hoofdgerecht. Deze keer was de plaats er zeker. We kregen een aardbei toetjes cocktail; aardbeiensorbet, aardbeien mouse, gin tonic ijs schaafsel en een verse aardbei. Mensen mensen wat was dit lekker. Ik houd van aardbeien maar aardbeienijs kies ik niet snel maar deze combo was heerlijk. En gin tonic ijsschaafsel is altijd goed erbij!

aardbeien toetje

Wat een gebabbel over eten he? De foto’s zien er in ieder geval wel lekker uit dus dat is altijd goed!

 

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

Geef een reactie