CHEERS | My sister graduated!

Categorieën Lifestyle
Cheers champagne

SIS graduated! Als trotse zus vind ik het leuk om dit even te melden hier met een aantal foto’s! Hoop dat jullie het leuk vinden, klik verder voor meer foto’s en gebabbel van mij.Cheers champagne

Afgelopen disdag heeft mijn ‘kleine’ zusje haar vwo diploma in ontvangst mogen nemen. Dit jaar stond zij in het Nieuwe Luxor waar ik vorig jaar met trillende benen stond te wachten. En ja trillende benen, niet omdat ik de uitslag nog niet wist maar omdat ik als de dood was om over mijn eigen benen te struikelen voor een paar duizend man. Het was namelijk al een hele gebeurtenis dat ik zelf in een keer mijn vwo diploma had gehaald, die stress hadden we al gehad. 

Brother and sisters picture

GOOD STUDENT


De diploma uitreiking was een lange zit, het duurde namelijk welgeteld ruim 3 uur. Gelukkig werden er tussen de diploma uitreikingen wat liedjes gezongen en kregen andere vriendinnen ook hun diploma. Deels werd een hoop tijd dus gedood door vermaak. Toen ik doorkreeg dat het even wat minder werd met het vermaak vroeg ik mijn ouders of ze op wilde letten als de klas van mijn vriendin naar voren kwam ze mij dan wilde whatsappen. 

Nee in de tijd dat ik weg was uit de zaal ging ik niet wat leuks doen, klinkt wel aantrekkelijk maar nee. Ik ging de goede student uithangen want integendeel tot veel andere studenten van universiteiten is mijn blok nog niet afgelopen helaas. Ik zat dus op een bankje braaf mijn samenvattingen door te lezen waarna mensen verbaasd aan mij kwamen vragen of ik nu nog moest leren na mijn uitreiking. Nou nee hoor mensen, die heb ik vorig jaar al gehad, ik heb nu gewoon nog tentamens. 

 

Eenmaal mijn gehele samenvatting door genomen te hebben en korte gesprekjes gehad te hebben met mensen die zich toch bleven afvragen wat ik daar in hemelsnaam aan het doen was ging ik terug de zaal in. Na de afsluiting van de diplomering was het tijd voor een drankje en weer bijpraten met leraren. Foto’s maken mocht niet ontbreken natuurlijk en vandaar dat wij ook een familiekiekje hebben gemaakt, erg cliche maar zo vaak maken we ze niet. Hieronder dan ook de foto waar ik het over heb. 

Family picture 

FOOD

Na foto’s maken, poseren, praten, praten en nog eens praten gingen we eindelijk eten. Van die drie uur stil zitten, zonder een goede lunch te hebben gehad, krijg je behoorlijk trek kan ik je vertellen. Aangezien Hotel New York volgeboekt zat gingen wij naar Cafe Rotterdam met z’n zessen. Cafe Rotterdam is een wat meer luxe restaurant als je het bijvoorbeeld vergelijkt met restaurants in de omgeving, Hotel New York en Loetje bijvoorbeeld. Deze twee restaurants kan ik je ook aanbevelen trouwens, Loetje om zijn biefstuk en Hotel New York eigenlijk omdat alles gewoon lekker is daar en zomers kan je buiten zitten met een mooi uitzicht. 

Cafe Rotterdam

We (ik, pap, karin, mam, rachel en mike) kregen een heerlijk verrassingsmenu maar daar zal ik in een volgende post verder op in gaan. Het terras van Cafe Rotterdam is trouwens uitgeroepen tot een van de mooiste terrassen van Rotterdam vanwege het uitzicht. Daar kan ik me prima in vinden! Daarom moest ik ook even met de mooiste stad van Nederland op de achtergrond op de foto. Mijn zusje moest stralen in haar rode jurkje dus ik ben voor basic zwart gegaan. Mijn top en leren rok zijn van Zara, Stan Smith sneakers en Marc Jacobs horloge.  Ik had ook een panterprint colbert van Scotch & Soda mee om over me heen te hangen als het koud werd, die is niet te zien in de foto’s. Erasmus brug blogger 

Houd ontzettend van nieuwe plekken ontdekken. Krijg energie van spontane acties en optimisme. Verder een ontzettende kletskous die over dingen kan blijven lullen en daarom een eigen blog heeft.

3 gedachten op & ldquo;CHEERS | My sister graduated!

Geef een reactie